top of page

Cégünkről

Hőszigetelés egy kézből, magas minőségben, garanciával!

Homlokzati hőszigetelésre specializálódott cégünk 2005-óta foglalkozik családi házak, irodaépületek, tömbházak szigetelésével. Fennállásunk óta többszáz épületet tettünk energiatakarékossá és esztétikussá!

Stabil lábakon álló, évről évre növekvő cég vagyunk. Több mint 15 éves működésünk a biztosíték arra, hogy évek múltán is megtalál minket és esetleges kérdéseiben kellő segítséget tudjunk nyújtani! Cégpolitikánk fő pillérei a minőség, a korrektség, a megbízhatóság!

A Pannonszig homlokzati hőszigetelő csapatától egy kézből megkap mindent, ami ahhoz szükséges, hogy otthona költséghatékony és szép legyen! Nincs külön állványozási, állványállítási díj, rejtett költségek vagy kimaradt tételek!

Kérdése van? Megtekintené valamely referenciaházunkat? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

tanusitvany2022.jpg
elismeres2023.jpg

Velünk biztonságban lesz!

Nagy előnyünk, hogy számos gyártóval partneri viszonyban állunk, így a beépítésre kerülő építőanyagokat kedvező áron, gyorsan és magas minőségben tudjuk beszerezni!

Cégünk 2021-ben kiérdemelte a "Tisztességes vállalkozás" tanúsítványt, 2022-ben pedig az Ügyfél Elégedettségi Tanúsítványt is nekünk ítélték.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Helyszíni felmérés során tudunk részletes tájékoztatást és ajánlatot adni otthona hőszigetelésére. A felmérés természetesen ingyenes és nem jár kötelezettséggel.

Ingyenes helyszíni felmérés kérése

Sikeres üzenetküldés!

bottom of page